Boekentip voor ondernemers #1 You are a badass

Boekentip voor ondernemers You are a badass

You are a badass is het boek dat mij kennis liet maken met de wet van aantrekking.

Ik weet nog dat ik met mijn zus in de bibliotheek liep. Ik was samen met haar op zoek naar inspirerende boeken die me verder konden helpen. Op dat moment liep ik vast en wist ik niet hoe ik verder moest. Het doel was duidelijk: Een boek vinden dat de inspiratie, motivatie en handvatten geeft om mijn leven weer volledig in eigen hand te nemen en vooral heel veel plezier te ervaren! En daar was hij dan, het boek dat ik onbewust al die tijd al had gezocht: You are a badass!

Het boek

You are a badass is een boek over het creëren van je eigen leven door middel van de wet van aantrekking. Op het moment dat ik het boek las, dacht ik dat het boek vooral veel praktische tips op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gaf. Maar later vielen alle puzzelstukjes op hun plek, dit was gewoon puur de wet van aantrekking, en wat resoneerde dat goed met mij op dat moment!

Elk hoofdstuk gaat over een bepaald onderwerp en wordt op basis van een anekdote van de schrijfster uitgelegd. Jen Sincero heeft een hele fijne, luchtige en humoristische schrijfstijl, waardoor het boek lekker makkelijk wegleest. Aan het einde van elk hoofdstuk worden er opdrachten en tips aangeboden om deze kennis in je leven te integreren.

Zelfliefde, geld, je missie vinden, doen wat je écht wilt, alle onderwerpen komen voorbij.

Mening / Wat ik heb geleerd van het boek

Dit boek heeft mij in laten zien dat het grootste gedeelte van je leven draait om je mindset. De wereld is een afspiegeling van je gedachten. Wanneer je je gedachten kan veranderen en anders in het leven staat zijn al je dromen binnen handbereik.

Wanneer ik er weer even wat minder lekker in zit helpt het altijd om weer een stukje in You are a badass te lezen. Instant high vibes gegarandeerd.

Wel of niet kopen?

Raad ik dit boek aan: Een dikke vette JA.
Voor wie?  Voor mensen die hun droomleven willen leven en er klaar mee zijn om genoegen te nemen met middelmatigheid.
Niet kopen als…  je geen zin hebt in een leuker leven en het allemaal wel prima vind zo

Benieuwd geworden naar het boek? Je kan het hier kopen :

You are a badass (hardcover), Jen Sincero, Nederlandse editie

Zelf een mooie huisstijl samenstellen zonder er weken mee bezig te zijn | Download de gratis gids

Bedankt voor je download! Je kan de gids binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.