Boekentip voor ondernemers #3 Miracle Morning

Boekentip voor ondernemers Miracle Morning

Een paar jaar geleden las ik Miracle Morning voor het eerst. In die tijd heeft het boek me geholpen om een ochtendroutine voor mezelf te ontwikkelen. Maar na verloop van tijd liet ik de onderdelen van de Miracle Morning weer steeds meer los. Totdat ik pasgeleden het luisterboek heb geluisterd en er ineens van alles op zijn plek viel. De Miracle Morning is gewoon een kickstart ochtendroutine als je je meer bewust bezig wilt houden met het manifesteren van je droomleven!

Het boek

De Miracle Morning is een boek over het creëren van een ochtendroutine. Wanneer je een uur eerder op staat dan je gewend bent, heb je de tijd om in dit uur aan je doelen en persoonlijke ontwikkeling te werken. Omdat je hier elke dag bewust tijd aan besteed belooft de schrijver je dat je sneller zal groeien dan je je nu kan bedenken en dat je alles kan bereiken wat je maar wilt.

De miracle morning bestaat uit 6 onderdelen, de zogenaamde life savers.

S – silence / stilte, oftwel een meditatie

A – affirmations / affirmaties

V – visualization / visualisatie

E – exercise / sporten

R – reading / lezen

S – scribbing / schrijven

Mening / Wat ik heb geleerd van het boek

Toen ik het boek van de Miracle Morning voor het eerst las vond ik het vooral lekker praktisch. Maar de laatste keer dat ik dit boek luisterde vielen er onwijs veel kwartjes. Want wat zijn handige tools voor het manifesteren van je dromen? Meditatie, affirmaties en visualisatie! 3 onderdelen van de life savers! Daarnaast werkt het sporten vibe verhogend. Helpt het schrijven me bewust te worden van mijn verlangens, maar ook mijn blokkades en gedachtes. En voed ik mezelf elke dag met inspirerende teksten uit de boeken die ik lees.

Ik pas de methode van de Miracle Morning nu een tijdje toe (al moet ik wel toegeven dat ik niet persé vroeg op sta, maar de routine gewoon elke dag doe als ik wakker word) en ik moet zeggen dat ik het nu echt heel fijn vind om te doen. Ik heb zoveel vertrouwen in mijn dromen. En ik merk dat ik de laatste tijd inderdaad een groei doormaak. Zo zie je maar dat je soms ineens hele andere inzichten kan krijgen als je een boek voor de tweede keer leest.

Wel of niet kopen?

Raad ik dit boek aan: Ja
Voor wie?  Voor mensen die hun droomleven willen leven en er klaar mee zijn om genoegen te nemen met middelmatigheid.
Niet kopen als…  je geen zin hebt om je dromen waar te maken en een magisch leven voor jezelf te creëren.

Benieuwd geworden naar het boek? Je kan het hier kopen :

Miracle Morning, Hal Elrod, Nederlandse editie

Zelf een mooie huisstijl samenstellen zonder er weken mee bezig te zijn | Download de gratis gids

Bedankt voor je download! Je kan de gids binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.