Boekentip voor ondernemers #4 Eat that frog

Boekentip voor ondernemers eat that frog

Ben jij klaar met je uitstelgedrag? Wil je nu eindelijk écht stappen zetten? Dit is precies wat ik dacht toen ik Eat that frog las. En ik moet zeggen ik ben enthousiast. Wil je er graag meer over weten, lees dan vooral snel verder.

Het boek

Eat that frog is een boek dat super makkelijk en snel wegleest. In het boek zijn de beste methodes voor het verminderen van het uitstelgedrag en het afronden van je taken gebundeld. Eén van de belangrijkste tips: eet elke dag als eerst je kikker op, de grootste en smerigste kikker waar je enorm tegen op ziet. Oftewel rond eerst de taak af waar je absoluut geen zin in hebt.

Mening / Wat ik heb geleerd van het boek

Dit boek bevat super handige en makkelijk toepasbare tips met betrekking tot het afronden van je taken. Tijdens het lezen ben ik bepaalde tips gelijk toe gaan passen, en ondanks dat niet alles met me resoneerde, werkten bepaalde tips verrassend goed en kreeg ik zelfs meer gedaan dan ik in eerste instantie had verwacht. Ik merk dat ik het nu wel weer een beetje los heb gelaten en in oude patronen ben vervallen, dus het is wel echt iets wat je in je leven moet integreren. En ik raad ook zeker aan om het boek vaker te lezen, zodat je misschien weer andere methodes uit kan proberen.

Wel of niet kopen?

Raad ik dit boek aan: Ja, ik denk dat er voor iedereen goede bruikbare tips in staan die makkelijk zijn toe te passen
Voor wie?  Voor mensen die klaar zijn met hun uitstelgedrag en nu eindelijk écht stappen willen zetten richting hun dromen en doelen
Niet kopen als…  je geen zin hebt om je to do lijst af te werken en liever uit blijft stellen

Benieuwd geworden naar het boek? Je kan het hier kopen :

Eat that frog (paperback), Brian Tracy, Nederlandse editie

Zelf een mooie huisstijl samenstellen zonder er weken mee bezig te zijn | Download de gratis gids

Bedankt voor je download! Je kan de gids binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.