Wat is MyParcel en hoe werkt het?

Wat is MyParcel en hoe werkt het?

Heb je een eigen webwinkel en verstuur je regelmatig pakketten? Dan is My Parcel wat voor jou! My parcel is een onderneming van PostNL. Speciaal gericht op bedrijven. Je verzend je pakketten op dezelfde manier als PostNL, echter heb je met MyParcel meer mogelijkheden

Hoe werkt het?

Wanneer je een account aan hebt gmaakt via de site van MyParcel kan je direct aan de slag. Als bedankje ontvang je een pakket met meer informatie en wat gratis spullen om direct je pakketten te kunnen versturen.

Het versturen is heel simpel. Je maakt een nieuwe zending aan, vervolgens kan je het label downloaden en printen op de etiketten van MyParcel, dit kan met een gewone printer of door middel van een speciale labelprinter. Ligt je pakketje klaar om verstuurd te worden? Dan breng je deze naar het dichtstbijzijnde PostNL punt om te versturen of je laat het ophalen door de ophaalservice van MyParcel

Nu ook de mogelijkheid, vandaag besteld, dezelfde dag in huis

Sinds kort is er ook de mogelijkheid om je pakket te versturen met DHL For You Vandaag. Klanten hebben het pakket dan dezelfde dag nog in huis. Het werkt precies hetzelfde als een normaal pakket, je geeft het alleen voor 13.30 uur af bij een DHL-RegioHubs of DHL-CityHubs punt in plaats van een punt van PostNL.

Handige koppeling met je webshop

Je kan je MyParcel account koppelen met je webshop, op deze manier kan je alle bestellingen direct exporteren en labels aanmaken. Het versturen van je pakketten ging nog nooit zo snel en gestroomlijnd.

Track&trace in je eigen huisstijl

Wil je je klanten op de hoogte houden van de verzending? Je hebt bij MyParcel ook de mogelijkheid om de track&trace informatie op te maken in je eigen huisstijl, hoe tof is dat!

Alleen betalen als je daadwerkelijk verstuurd

Moet een pakket toch niet verstuurd worden, maar heb je wel al een label aangemaakt? Geen probleem, zolang het pakket nog niet is afgegeven bij een pakketpunt worden er geen kosten in rekening gebracht.

1x per maand een factuur

Je ontvangt aan het einde van elke maand een factuur, zo kan je alles in 1x betalen. Wel zo fijn voor je administratie.

Korting ontvangen

En last but not least, verstuur je consistent een grote hoeveelheid pakketten? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een toffe staffelkorting, dat scheelt weer extra kosten!

Meld je hier aan voor MyParcel en ga direct aan de slag!

Zelf een mooie huisstijl samenstellen zonder er weken mee bezig te zijn | Download de gratis gids

Bedankt voor je download! Je kan de gids binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.