Je zichtbare WordPress naam veranderen? Zo doe je dat!

hoe kan je je zichtbare wordpress naam veranderen

Wil je liever je gewone naam op je blog tonen in plaats van een gekke gebruikersnaam? Dat kan heel makkelijk! Maar wist je dat het naast dat het mooier staat, ook een functie heeft met betrekking tot de veiligheid van je website? Wanneer je gebruikersnaam openbaar wordt getoond, is het makkelijker om je website binnen te dringen. Laten we het daarom zo snel mogelijk aanpakken en kijken hoe je je WordPress naam kan veranderen.

Waarom is het veiliger?

Zoals ik net al kort vertelde, heeft het tonen van je gebruikersnaam nadelige effecten voor de veiligheid van je website. Hackers hoeven op deze manier enkel nog je wachtwoord te achterhalen, waardoor het kraken van je website een stuk sneller en makkelijker gaat.

Het veranderen van je schermnaam op WordPress (ook wel de auteur naam die wordt getoond onder je blogs enz.) is super simpel. Daarom is het een kleine moeite die wel een grote impact op je website kan hebben.

Hoe kan je een schermnaam veranderen in WordPress?

Om je naam die wordt getoond aan te passen, ga je in je dashboard rechts bovenin naar profiel bewerken. Scrol naar naam. En vul bij bijnaam de naam in die je wilt tonen.

Vervolgens kan je bij toon naam openbaar als deze naam selecteren om te gebruiken.

Sla tenslotte je wijzigingen op met de knop profiel updaten.

Wil je niet je schermnaam maar je gebruikersnaam veranderen? Bekijk de blog: Je gebruikersnaam veranderen in WordPress.

Zelf een mooie huisstijl samenstellen zonder er weken mee bezig te zijn | Download de gratis gids

Bedankt voor je download! Je kan de gids binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.