Boekentip voor ondernemers #2 You are a badass at making money

Boekentip voor ondernemers You are a badass at making money

Ik heb enorm genoten van het eerste You are a badass boek, het heeft me heel veel inzichten gegeven en nog steeds als ik het boek lees haal ik er nieuwe dingen uit.

Nu is er dan ook eindelijk een vertaling van You are a badass at making money, het boek van Jen Sincero over het verdienen van geld. Wat ik er van vond? Je leest het in deze blog.

Het boek

You are a badass at making money gaat dieper in op het verdienen van geld. Is geld verdienen echt zo slecht? Welke negatieve overtuigingen heb jij rondom geld? Waarom komt geld niet naar jou toe? Alle onderwerpen met betrekking tot geld komen voorbij.

Jen sincero legt elk onderwerp uit naar aanleiding van een gebeurtenis in haar eigen leven Ze heeft een hele fijne, luchtige en humoristische schrijfstijl, waardoor het boek lekker makkelijk wegleest. Aan het einde van elk hoofdstuk worden er opdrachten en tips aangeboden om de nieuwe informatie in je leven te integreren.

Mening / Wat ik heb geleerd van het boek

Door dit boek ben ik me bewust geworden van de overtuigingen die ik heb rondom geld, waardoor ik stappen kan zetten om deze blokkades en gedachten los te laten. Daarnaast heeft het mijn gevoel rondom het verdienen van geld enorm verandert. Dit boek heeft me in laten zien dat geld het leven nóg veel mooier kan maken dan het al is en dat het oké is om veel geld te verdienen. Ik ga You are a badass at making money zeker nog een keer lezen!

Wel of niet kopen?

Raad ik dit boek aan: Zeker weten, dit boek is onmisbaar als je een ondernemer bent!
Voor wie?  Voor mensen die aan hun money mindset willen werken en hun leven ten volle willen leven.
Niet kopen als…  je je leven op dit moment prima vind en niet meer geld wil ontvangen.

Benieuwd geworden naar het boek? Je kan het hier kopen :

You are a badass at making money (hardcover), Jen Sincero, Nederlandse editie

Zelf een mooie huisstijl samenstellen zonder er weken mee bezig te zijn | Download de gratis gids

Bedankt voor je download! Je kan de gids binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.