Zo maak je een vision board

Zo maak je een vision board

Je hebt er vast wel eens van gehoord “Maak een vision board!” maar wat is dat eigenlijk? Een vision board is een bord met plaatjes en eventueel teksten waarop je dromen en doelen naar voren komen. Doordat je van alles verzameld wat jou het gevoel geeft dat je dromen zijn bereikt, kan je elke keer als je het vision board bekijkt in het gevoel van je droomleven stappen en gemakkelijker je dromen visualiseren. Je maakt je dromen als het ware tastbaar. Maak ook je eigen vision board in 3 simpele stappen!

Stap 1: Wat zijn je dromen? Maak voor jezelf concreet wat je wilt manifesteren

Waar gaan jouw ogen van stralen als je erover praat of eraan denkt? Welke dingen zou je heel graag in je leven willen zien? Maak voor jezelf concreet wat je dromen en verlangens zijn.

Stap 2: Zoek plaatjes en/of teksten die bij je dromen passen

Ga op zoek naar toffe quotes en sfeerbeelden die jou het gevoel van je dromen geven. Kijk hiervoor bijvoorbeeld op pinterest of blader in tijdschriften.

Stap 3: Knippen en Plakken

Knip al deze afbeeldingen en teksten uit en plak de plaatjes bij elkaar, zodat je een bord krijgt met al je verlangens er op afgebeeld. Of pin de afbeeldingen op een pinterest bord

Je kan de afbeeldingen ook samenvoegen in Canva en deze collage gebruiken als screensaver op je telefoon of laptop. Zo word je regelmatig aan je dromen herinnerd.

Zelf een mooie huisstijl samenstellen zonder er weken mee bezig te zijn | Download de gratis gids

Bedankt voor je download! Je kan de gids binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.